Reiniging

Wanneer u uw draaidelen bij Marvo laat vervaardigen betekent dat, dat u uw producten ook schoon en indien gewenst superschoon aangeleverd krijgt.

Dat werkt voor u prettig en betekent tijdens en na montage een veel lagere kans op storingen en problemen. Wanneer u metalen onderdelen moet verlijmen of solderen of wanneer zij een bijzondere oppervlaktebehandeling moeten ondergaan, is het belangrijk voor u dat wij de onderdelen superschoon aan kunnen leveren.
 

Reinigingsinstallatie voor superschone onderdelen

Reinigingsinstallatie voor superschone onderdelen


 

Alle producten worden standaard gereinigd in een reinigingsinstallatie die werkt met gemodificeerde alcohol. Voor ieder product wordt bekeken wat de beste reinigingsmethode is en wordt een NC-programma geschreven. In dit programma kunnen verschillende reinigingsprincipes gecombineerd worden zoals dompelen, spoelen, spuiten, ultrasoon reinigen en damp ontvetten. Deze reinigingsprincipes kunnen gecombineerd worden met roteren of zwenken waar bij de gradenhoek instelbaar is. Door al deze mogelijkheden kunnen wij ookk zeer kwetsbare producten optimaal reinigen. Na het reinigen worden de producten vacuüm gedroogd.

 

Wij beschikken over testmogelijkheden om de oppervlaktereinheid van uw draaidelen te controleren. Producten kunnen met onze installatie worden gereinigd en ontvet tot een oppervlaktespanning tot 48 mN/M2  !!

 

Voor stalen draaidelen hebben wij verschillende mogelijkheden om corrosie na het wassen en tijdens transport tegen te gaan.