Meer weten? Bel

Open dag bedrijfsbezoek

Marvo wil werknemers en stagaires een
interessante en innovatieve werk- en leeromgeving bieden
Wij zijn een Erkend Leerbedrijf

Wat ga jij straks studeren? Vraag je je af of een BBL-opleiding bij jou past?

 

Als je straks na je VMBO of HAVO een BBL-opleiding kiest, ga je één dag per week naar school en werk je vier dagen per week bij een leerbedrijf. In de komende maanden kun je je oriënteren op een studie. De MBO-scholen starten in januari met online open dagen. Natuurlijk heb je straks ook een leerbedrijf nodig als je voor een BBL-opleiding kiest.

Dan is het fijn als je zo’n leerbedrijf ook eens van binnen hebt gezien en kunt vragen hoe de opleiding in elkaar zit. Voor leerlingen is het nu moeilijk om bij zo’n bedrijf binnen te komen.

Open dag bedrijfsbezoek

Om je te helpen bij de oriëntatie kun je je eigen ‘open dag’-bedrijfsbezoek organiseren. Coronaproof bij Marvo. Je kunt een afspraak maken voor 1 persoon tegelijk. Als je in hetzelfde huishouden woont, mag je met 2 personen komen. Bij het bezoek vragen we je wel om alle regels van het RIVM te volgen. Dus bij aankomst handen wassen en 1,5 meter afstand houden tijden het bezoek.

Plan nu jouw open-dag-bedrijfsbezoek (formulier) of bel voor een afspraak met Nellie van Uffelen, telefoon 013-5729610

De voordelen van BBL bij Marvo

Een BBL opleiding is minder theoretisch en meer gericht op de praktijk. Voordeel is dat je direct een salaris gaat verdienen bij Marvo. Ook de dag dat je naar school gaat, wordt door ons doorbetaald. En wij betalen de kosten van jouw opleiding.

Marvo heeft 5 praktijkopleiders in huis dus er is voldoende menskracht om jou in de praktijk de vaardigheden bij te brengen van het precisieverspanen. Naast het praktijkleren bij Marvo ga je één dag per week studeren bij één van deze scholen:

  • ROC Tiburg, school voor Mechatronica, Werktuigbouwkunde en Metaaltechniek (zie open dag)
  • ROC Eindhoven bij Summa Techniek op de Brainport Industry Campus (zie open dag)

Als allround precisieverspaner is eenvoudig werk te vinden, ook als je later verhuist naar een andere plaats in Nederland Voor informatie klik hier.

 

Stagebegeider CNC operator

 

Erkend leerbedrijf