nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image

E-factuur in 2012

Marvo start met elektronisch factureren

 

In de eerste week van 2012 heeft Marvo de eerste facturen elektronisch verzonden naar klanten. De aankondiging van PostNL om in de toekomst op maandag geen post meer te bezorgen was aanleiding om meer haast te maken met de invoering van elektronische facturatie.

 

Besparing in tijd en geld

 

Binnen de metaalsector worden jaarlijks miljoenen facturen verstuurd. De kosten van verzending, ontvangen en verwerking van een papieren factuur bedragen circa 25 euro (per factuur). Voor een elektronische factuur is dit ongeveer 8 euro. Gezien de enorme hoeveelheid in- en uitgaande facturen bij veel bedrijven, levert dit op jaarbasis een aanzienlijke besparing op in tijd en geld.

 

 
Nellie van Uffelen van de administratie : “We zijn tevreden over het verloop in de eerste week en we krijgen veel enthousiaste reacties van klanten. Het werkt snel en simpel. We geven met deze innovatieve werkwijze aan dat we continu kijken naar milieubesparingen. Wij hopen dat ook leveranciers ons snel zullen volgen.”

 

 
Eric Verhoeven (Sales): “Ook onze buitenlandseklanten zijn groot voorstander van elektronisch factureren, omdat er veel voordelen zijn te behalen.”

 

 
Directeur Ronald van Uffelen: “We hebben een belangrijke stap gezet met elektronisch factureren. Meer kwaliteit, hogere efficiency en minder kosten zijn belangrijke resultaten waar alle betrokken partijen trots op kunnen zijn!”