Waarom Marvo?

Sinds 1947 heeft Marvo know-how opgebouwd als leverancier van seriematig draaiwerk en massadraaiwerk. De laatste jaren heeft Marvo zich ontwikkeld tot een eigentijdse en betrouwbare industriƫle toeleverancier. Marvo beschikt in Tilburg over een modern bedrijfsgebouw met zeer moderne productiefaciliteiten en goed opgeleid personeel.

Een betrouwbare leverancier

Marvo levert seriematig cnc-draaiwerk en freeswerk aan afnemers in binnen- en buitenland voor de automotive-, motion control- en flow control industrie, voor machinebouw en diverse andere industrieƫn en toepassingen. De bekroonde kwaliteit van Marvo staat voor stipte en correcte leveringen, concurrerende prijzen en producten die voldoen aan uw specificaties.

Moderne productietechnieken

Marvo beschikt over de modernste computergestuurde langdraaimachines werkend onder windows, curvenautomaten, CNC-bewerkingsmachines aangevuld met diverse conventionele bewerkingsmachines. Complexe vormgeving is geen probleem voor onze moderne teken- en CAD-CAM software.

Solide organisatie

Maar zeker zo belangrijk is dat hier een solide organisatie achter staat, die werkt met kwaliteits-, arbo en milieuzorgsystemen. De logistieke besturing van onze bedrijfsprocessen wordt onderteund door een modern ERP-systeem. Voorts besteden wij veel aandacht aan opleiding van onze medewerkers.